Carbide inserts auala filifilia

1. Natura o le gaosiga

O iinei o le natura o le gaosiga e faatatau i le tele o vaega, aemaise lava mai le tau o le gaosiga e mafaufau ai i le aʻafiaga o le laʻau filifilia, e pei o le faʻaogaina o laʻau faʻapitoa i le gaosiga tele, atonu e taugofie, ma i totonu o se vaega se tasi poʻo se vaega laʻititi. gaosiga, o le filifiliga o lau masani e sili atu ona talafeagai.

2. Ituaiga meafaigaluega masini

O le faatosinaga a le masini CNC na faʻaaogaina e faʻamaeʻa ai le faʻagasologa i luga o le ituaiga o lau filifilia (drill, liliu poʻo le milling cutter) e mafai ai mo le faʻaogaina o laʻau gaosiga maualuga, e pei o mea faʻapipiʻi televave ma mea faʻapipiʻi tele meaʻai, aʻo faʻamautinoa le faʻamalosi lelei. o le faiga o mea faigaluega ma faiga lau.

3, polokalame masini CNC

E mafai ona fa'aogaina e le fa'aogaina o masini CNC ituaiga eseese o lau, e pei o le viliina ma le reaming drills mo le fa'aogaina o pu, ma e mafai fo'i ona fa'aoga meafaigaluega e viliina ai ma fa'amalieina mo le gaosiga.

4, le tele ma foliga o le mea faigaluega

O le tele ma foliga o le mea faigaluega e aʻafia ai foi le filifiliga o le ituaiga lau ma faʻamatalaga, e pei o luga o le faʻapitoa e faʻaogaina ma lau faʻapitoa.

5, machining luga roughness

O le gaogao o luga ole masini e a'afia ai le fausaga ma le aofa'i o le lau, mo se fa'ata'ita'iga, e mafai ona fa'aoga le tipi vili nifo, e sili ona lelei le fa'aogaina o le tipi vili nifo lelei.

6, fa'agaioiga sa'o

O le sa'o lelei o masini e a'afia ai le ituaiga ma le fausaga o le lau fa'amae'a, mo se fa'ata'ita'iga, o le fa'au'uga mulimuli o le pu e mafai ona fa'aogaina i se vili, reaming drill, reamer po'o le fa'agata tipi fa'alagolago i le sa'o o le pu.

7, mea faigaluega

O le mea faigaluega o le a fuafua ai le filifiliga o le lau ma le faʻasologa geometrical o le vaega tipi, ma o le lau mea e fesoʻotaʻi ma le saʻo machining ma mea faigata o le mea faigaluega.
R424.9-13T308-23-3


Taimi meli: Nov-08-2023