O a ituaiga masani o mea fa'aofi carbide?

O mea faigaluega fa'akomepiuta fa'afuainumera e taua tele i le gaosiga fa'aonaponei, ma o le lau fa'atonutonu numera o le carbide o se vaega taua tele o mea faigaluega masini fa'anumera.carbide CNC inserts o se meafaigaluega tipi e faia i mea carbide, lea e taʻalo se sao e le mafai ona suia i masini.O lenei tusiga o le a faʻaalia ai le ituaiga carbide CNC faʻapipiʻi malamalama, ave oe e malamalama i le saʻo carbide CNC faʻapipiʻi.

E tele ituaiga NC fa'alava malo, ma o mea masani e fa'apea:

1. Lau i fafo

O le lau o le cylindrical o se lau carbide ma le lautele o le 40mm i le 200mm, lea e masani ona faʻaaogaina mo le liliu o le pito sili ona maualuga.O le lau cylindrical o se tasi o meafaigaluega e masani ona faʻaaogaina i le NC lathe liliu.

2. Lau i totonu

O le lau i totonu o se lau carbide ma le lautele o le 12mm i le 70mm, lea e masani ona faʻaaogaina mo le liliu o le pito i totonu.O le lau li'o totonu e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua ma leai se lau.E masani lava, e mafai ona filifilia le lau li'o totonu ma se lau.

3. Fa'ai'u lau

O le lau pito i tua o se ituaiga o lau faʻapipiʻi malo faʻaaogaina lautele i le viliina, faʻafefe ma isi machining fanua.O le pito pito e mafai ona vaevaeina i le ituaiga saʻo saʻo ma le reaming ituaiga, lea e mafai ona filifilia e tusa ai ma le foliga machining manaʻomia.

4. Laulau lautele

O le lau o le lautele o se ituaiga o lau faʻapipiʻi malosi e mafai ona faʻaogaina i le tele o mea faigaluega eseese, e mafai ona faʻaaogaina lautele i le tele o meafaigaluega masini CNC, o se tasi lea o meafaigaluega taua i le CNC machining.

11


Taimi meli: Apr-19-2023